„Ботев” Враца с проблеми преди срещата с Монтана?

„Ботев” Враца с проблеми преди срещата с Монтана?

"Ботев" Враца изигра 29 честни мача и утре ще изиграе 30-ият такъв. За разлика от нашите съперници, ние нямаме фикс идея да сме в Първа лига следващия сезон. Не сме стимулирали нито един съперник на нашите опоненти. Няма как и през ум не ни минава да се надяваме на лек мач срещу Монтана. Това обявиха във Фейсбук страницата си от футболният тим. Поводът за изригването им в социалните мрежи е публикация на столичен сайт. Според нея в тима на „Ботев” – Враца има сериозни проблеми преди последния решителен мач за сезона във Втора лига. Отборът на Сашо Ангелов приема Монтана в регионално дерби, а при победа ще се класира директно за елита като първенец в групата. Тимът обаче остана без вратари. С контузии са титулярят Христо Митов и резервата Александър Любенов. Двамата са аут за решителния сблъсък с монтанчани. Преди време третият страж Стилян Бонев бе освободен. Така под рамката утре ще трябва да застане някой от юношеските формации на Ботев до 19 или до 17 години.

"Ще се оправим и с този проблем. Другите да са спокойни", заяви Сашо Ангелов.

„Единственото, което няма да позволим, е някой да опитва да омаловажи успехите на нашите момчета. През този сезон те постигнаха много и каквото и да стане в събота, никой не може да ни отнеме радостта от всички победи до момента. Реагираме на тази статия в Sportal.bg, защото знаем че е продиктувана от големия интерес към мача във Враца и хилядата продадени билета вчера. Знаем, че съперниците ни инвестираха много пари и търсят отчаян ход с който да ни спрат 90 минути преди края на битката. Страхуват се от нас, което е чудесно! Ние играем честно, защото така е правилно. Ако победим и станем честно шампиони на Втора лига, ще е по-скоро прецедент.”, категорични са от врачанският клуб.

От ръководството на тима са категорични, че „Ботев” – Враца няма нищо против цяла пролет да играе срещу допълнително финансово стимулирани съперници. От клубът са категорични, че немогат да се противопоставят да играят и срещу медийно заплашени съперници.
2018-05-18 15:47:47