Почина пенсионерката, наръфана от кучета

Почина пенсионерката, наръфана от кучета

Пенсионерката, която беше открита в локва кръв и с множество наранявания в Берковица, е починала. 90-годишна жена бе настанена в болница, след като е открита ранена в Берковица. Полицията работи по версия за нападение от бездомни кучета, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Вчера около 9:25 часа в РУ-Берковица е подаден сигнал, че на ул. "Генерал Скобелев" в града лежи възрастна жена с окървавена глава. На място е изпратена дежурна оперативна група.

Установено е, че пострадалата е местна жителка на 90 години. Транспортирана е с линейка в МБАЛ-Берковица. Дежурният лекар от Спешния център, приел пострадалата, е установил разкъсна рана на десния долен крайник и разкъсана ушна мида на лявото ухо, причинени най-вероятно при нахапване от куче.

По време на рентгеновото изследване е получила инфаркт и по спешност е транспортирана до МБАЛ-Монтана. Не са установени свидетели очевидци на случая. Продължават разпитите на живеещите в близост до местопроизшествието, които свидетелстват, че в района често са забелязвани бездомни кучета. По случая е образувано досъдебно производство.
2018-03-15 15:51:59