Над 3 млн. лв. наливат във Враца

Над 3 млн. лв. наливат във Враца

Средства в размер на 3 237 169 лева отпусна кабинетът „Борисов“ за 6 общини от област Враца. За три от администрациите – бенефициенти – Борован, Хайредин и Мездра, вече съобщихме. Те ще получат общо около 1 млн. лв. , които ще ползват за ремонт на най-невралгичните улици в населените места. 860 821 лв. пък ще бъдат предоставени по бюджета на Козлодуй за ремонтни дейности в две детски градини и за ремонт на ул. „Хаджи Димитър”. 860 000 лева са отпуснати за рехабилитация на асфалтова настилка в Бяла Слатина и местните села Попица и Търнава. Пари за ремонт на улици ще получат и Криводол – 600 000 лева. 

Община Враца пъук ще използва 300 000 лв. от правителствения транш за възстановяване на площадка и ремонт на спортна зала в село Згориград.

 „Благодаря на правителството за разбирането и подкрепата, която получаваме за решаване на проблемите в област Враца. Ще продължа да съдействам на кметовете на всички населени места в моя избирателен район, независимо от тяхната партийна принадлежност, защото заедно трябва да работим за хората и да облагородим населените места. Убедена съм, че в бъдеще ще бъдат реализирани и други инфраструктурни проекти в общината и област Враца”, коментира отпуснатите средства народният представител от ГЕРБ за областта Петя Аврамова.
2017-11-29 10:49:17