Връчиха статуетки на най-добрите строители

Връчиха статуетки на най-добрите строители

На специална церемония бяха връчени статуетки във второто издание на конкурса „Сграда на годината“. Тя се проведе в модерния „Клуба на строителя“ във Враца.

Две отличия завоюва „Инекс трейд“ с управител Илиян Цветков. В категорията „Жилищни сгради и хотели” тя победи с изградената луксозна кооперация си на ул. „Вестител” под Хижата. На второ място само с глас по-малко е кооперацията до фото Чернев на „Строителна компания” ЕООД, а трети е жилищна сграда с магазини, кафе-аперитив и стоматологична практика на „Ситистрой 2000”. В раздела за „Къщи за гости, вили и еднофамилни къщи” победи къща „Панорама” в град Вършец, построена също от „Инекс трейд” ЕООД.

Оранжерията за производство на зеленчуци в село Брусен на ЕТ „Озирис” спечели в конкурсната категория за „Промишлени и търговски сгради”. Тя е дело на „Инертстрой Калето” АД-Мездра.

„Класирането на победителите в конкурса е съгласно проведеното гласуване по интернет, като в него участват само членове на камарата и това е своеобразна професионална оценка за най-добрите сгради, подчертават от областното представителство на КСБ. В тазгодишния конкурс бяха включени сгради, строени в периода 2014-2016 г., разделени в трите категории. Статуетки получиха управителите на победителите Илиян Цветков и инж. Иван Иванов, а с плакети и удостоверения си тръгнаха останалите от челните тройки в трите категории.
2017-11-21 09:11:09