Председателят на женската структура на ГЕРБ уважи отчетно събрание във Враца

Председателят на женската структура на ГЕРБ уважи отчетно събрание във Враца

Радвам се, че днес съм на отчетното събрание на ЖГЕРБ – Враца. Приветствам всички присъстващи, които са отделили от времето си за да бъдем днес заедно. Винаги с удоволствие идвам в града Ви, защото тук хората знаят как да работят и могат да дават”. Това заяви председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова при откриването на отчетното събрание на структурата в област Враца. Тя поздрави всички присъстващи дами и от името на зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов.
„Господин Цветанов разчита на женските структури и на тяхната градивна роля. Той е категоричен, че не бива да се поддаваме на провокации по повод последните събития, визирайки, оставките на министъра на здравеопазването Николай Петров и на председателя на парламента Димитър Главчев. Ние трябва да се доверим на преценката на лидерите, защото те правят най-доброто за страната”, допълни Ирена Соколова.
Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ –Враца Петя Аврамова заяви, че ЖГЕРБ е една от структурите на които се разчита най-много за партийната работа.
„ЖГЕРБ са изключително инициативни и изпълнителни. Благодаря Ви за всички инициативи, по които сме работили заедно в годините и за огромната подкрепа и работата по време на предизборните кампании. Вярвам, че в бъдеще с Ваша помощ ще имаме силни структури на ЖГЕРБ във всички общини на област Враца. Убедена съм, че ще продължим да работим все по-добре и ще организираме нови и полезни за жителите на региона инициативи”, каза Петя Аврамова.
Кметът на Община Враца Калин Каменов също благодари за активността на всички дами от ЖГЕРБ.
„Както Вие жените сте градивната единица на семейството, така и в партията се оказахте най-силното и градивно ядро. Горд съм, че почти целият ми ръководен екип в общината е представен от ЖГЕРБ и благодарение на него във Враца се случват прекрасни неща”, заяви Калин Каменов.
Отчет за дейността на структурата за последните три години представи областният координатор на ЖГЕРБ – Враца Милена Калъпова. Тя бе категорична, че жените притежават потенциала да бъдат градивната сила в политиката и с дейността си доказват, че всички заедно са по-инициативни, по-активни и по-отговорни.
„Дейността ни през годините е доказателство за нашата амбиция и възможностите ни да участваме активно в обществено-политическия живот. Ние ще продължим да работим упорито, защото знаем че ни чакат нови предизвикателства и сме готови за тях”, каза още Милена Калъпова.
По време на отчетното събрание Надя Гетова представи презентация за десетата годишнина от членството на България в ЕС и предстоящото Председателство на България на Съвета на ЕС.
2017-11-21 09:08:13