Три паралелки станаха най-патриотичен клас, заминават на екскурзия в Румъния

Три паралелки станаха най-патриотичен клас, заминават на екскурзия в Румъния

И трите паралелки, участници в инициативата „Най-патриотичен клас“  са победители. 12 б клас от ППМГ, 12 б от СУ „Хр.Ботев“ и 12 а от СУ „К.Тричков“ печелят това звание. Те ще заминат на екскурзия в Румъния в началото на месец септември. Предвижда се да посетят трите града, свързани с Христо Ботев- Галац, Браила и Букурещ.

„Всички участници показаха изключителна креативност и активност и предложиха много добри идеи и затова всички заслужават наградата. Убеден съм, че инициативата ще се развие и ще обявим нейното начало още през септември, заяви кметът на община Враца Калин Каменов.

„Искам да поздравя инициаторите за хубавата идея. Тя е пример как да възпитаме младите хора в истински патриотизъм, а не като мода. Врачанските ученици показаха иновации, творчески подход, естетическа позиция, масово участие- всичко, което доказва, че ще израстнат като достойни българи и граждани. Имам идея да разширим тази инициатива и тя да стане част от българското председателство на Европейския съюз, заяви председателят на журито евродепутатът Владимир Уручев.


сн.1
сн. 2


2017-06-30 17:50:52