„Боен клуб Сила” обра балкански медали

„Боен клуб Сила” обра балкански медали

Тази година България бе домакин на Балканско първенство по ММА за всички възрастови групи , което се проведе на 12-13.05.2017 в гр.Велико Търново. На форума взеха участие повече от 150 състезатели от седем балкански държави с националните си отбори.

Врачанският „Боен клуб Сила” изпрати двама свои бойци, които са част от националният отбор на България в дивизия кадети.

Цветомир Тодоров (61кг) за пореден път показа класа и успя да се окичи с златото, след като успя да отстрани представителя от Албания в първата си среща, като успя да приключи само за 10 секунди с (armbar) . Отивайки на финал с българин, той отново не даде шанс на опонента си, който е Републикански шампион в категорията до 60 кг и го задъши с триъгълник само за 25 секунди. Така Цветомир успя да спечели четвъртата си балканска титла.

Павлин Воденичарски  (70кг) е вице републикански шампион по кикбокс, който направи отличен дебют в ММА. Павлин се окичи с бронзов медал след като показа добра игра в три рунда . Опитът и рутината не му достигнаха да победи опонента си от България ,който успя да го надвие с 2:1 рунда.

Треньорският екип на Боен клуб Сила  се гордее с постиженията на своите бойци и устремено продължават да работят с тях за постигане на най-добрите резултати.

 

 
2017-05-15 13:49:22