Тодор Алексиев: Няма да се крия, съжалявам за трагедията

Тодор Алексиев: Няма да се крия, съжалявам за трагедията

Кметът на Община Хайредин Тодор Алексиев разпространи изявление до медиите във връзка със злощастния пътен инцидент, при който колата му удари жена и тя загина на място. Публикуваме без рредакторска намеса становището на градоначалника:

"Във връзка с медийни интерес около неприятния инцидент, който преживяваме аз, моето семейство и близките на починалата жена искам да направя следното изявление:

Никой не е застрахован от подобни нелепи и тъжни инциденти. Пътувайки от Хайредин към Козлодуй, между Крива Бара и Бутан, ненадейно на пътя в тъмното пред колата ми излезе жена. Нямах време и възможност за реакция и лошото стана, незабавно позвъних на тел.112 , на началника на РУП-Козлодуй г-н Кръстев и съобщих за случилото се, изчаках на мястото на произшествието. Съдействах на органите на реда. Не съм употребявал алкохол и не съм карал с превишена скорост, каквато не е и възможна поради състоянието на пътя. Не съм се скрил и няма да опитам да се крия, това е трагедия както за семейството на жената, така и за мен и моето семейство. Съжалявам и поднасям искрените си съболезнования на близките на починалата!", заявява Тодор Алексиев.   
2017-01-03 13:35:08