Връчиха удостоверенията на новите кметове и общински съветници в Община Борован

Връчиха удостоверенията на новите кметове и общински съветници в Община Борован


 Общинска избирателна комисия – Борован връчи удостоверениятана обявените за избрани общински съветници и кметове в община Борован в изборите за общински съветници и за кметове - 2015 г.

В музикалната зала на Читалище „Цани Иванов“ председателят на ОИК – Борован Камелия Татарска тържествено връчи удостоверенията. Започна с тези на общинските съветници, тъй като са избрани на първия тур. Последвани бяха от кметове на кметства. Церемонията завърши с връчването на удостоверението за избран кмет на община на инж. Десислава Тодорова. Новоизбраният кмет на Община Борован благодари на членовете на ОИК. Инж. Тодорова изказа огромната си благодарност на жителите на общината. „ Гласуваното ми от вас доверие е чест и голяма отговорност“. Честити на избраните за общински съветници и кметове на кметства и им пожела преди всичко здраве, лични и професионални успехи. „ Изборите минаха. Нека забравим политическите и личните пристрастия  и амбиции и всички заедно да работим в името и просперитета на жителите на Община Борован, които ни гласуваха доверието си“.

Официалното полагане на клетва и първото заседание на новоизбраният общински съвет ще се състои на 11.11.2015 г. от 14.00 часа в НЧ „ Цани Иванов“ с. Борован.

 

 
2015-11-09 16:29:10