Топлофикация Враца изготви сметките за януари

Топлофикация Враца изготви сметките за януари

„Още в първите дни на месец февруари изготвихме изцяло фактурите за потребената топлинна енергия през януари“ обяви изпълнителният директор на Топлофикация Враца инж. Радослав Михайлов. Директорът подчерта, че това е станало благодарение на съвместната работа на служителите и клиентите.

„В условията на продължаваща почти година извънредна обстановка, служителите на Топлофикация Враца, при спазване на строги противоепидемични мерки, успяха да обработят по-бързо от обикновено първичните данни от отчетите и да изпратят сметките на клиентите“ уточни инж. Михайлов.

Директорът каза, че предсрочното публикуване на фактурите е перфектен астестат, че и в тези условия,Топлофикация Враца продължава да изпълнява качествено и съвестно работата по производство, доставка и разпределение на топлинна енергия.

 „Призоваваме клиентите на Топлофикация Враца по възможност да използват за разплащане методите за безконтактно плащане на използваната топлинна енергия. Използваме случая да благодарим за съвестното изпълнение от клиентите на самоотчета, който въведохме заради пандемията. Благодарение на самоотчета служителите и потребителите допринасят за ограничаване на разпространението на коронавируса и заедно се грижим за запазване на здравето на всички“ каза инж. Михайлов.
2021-02-08 09:52:13