Празнуваме Великден на 30 градуса

Празнуваме Великден на 30 градуса

Три наши туроператора пускат съвместен чартър до Малдивите за Великден и майските празници. Това обяви за TravelNews Красимир Златанов, управител на една от фирмите. Полетът ще бъде изпълняван от авиокомпанията "България ер" с междинно кацане за зареждане в Шаржа (Обединение арабски емирства). Тръгването е на 30 април с програма от 7 нощувки и връщане на 7 май 2021 г. Малдивите имат топло време около 30 градуса в началото на май.

Пакетната цена започва от 1399 евро на човек в зависимост от избрания хотел. В нея влиза самолетен билет София – Мале - София, багаж до 23 кг на лента и до 8 кг. ръчен, летищни такси, 7 нощувки на съответната база на изхранване, трансфери летище-хотел-летище с бързо скоростна лодка, вътрешен полет или хидроплан. Предвидено е посрещане на място на Малдиви на английски език, ще има представител на туроператора по време на пътуването до Мале. Влизат още медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, с включен риск COVID19, в случай на заболяване в чужбина и покриване на лечението на място; антиген тест при завръщането в България, ако той е необходим.

Цената не включва разходи от личен характер, храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата, застраховка „Отмяна на пътуване".
2021-02-04 13:15:24