Прясно и изгодно българско свинско предлагат във Враца

Прясно и изгодно българско свинско предлагат във Враца

През последните седмици стотици врачани търсят за трапезите си хубаво свинско месо. Въпреки огромното предлагане, за повечето е ясно, че шумно рекламираните брошури най-често са свързани с размразено вносно месо, много пъти в края на срока на годност. Ярко червеният му цвят показва различните обработки.

Намираме, прясно българско месо в супермаркет „Дъбника“ . Три пъти седмично в него се доставят всички свински разфасовки. Те са произведени в доказалият се на пазара Месокомбинат Свищов. От супермаркет Дъбника са обявили цена на свински продукти през целия декември. Само тук можете да намерите свински бут за 6.29 лв., плешка за 6.39 лв. и врат за 6.69 лв. Над 1000 врачани са се възползвали от добрите цени само вчера, а заявките се увеличават ежедневно. Отговорът на клиенти е, че месото е прясно, родно и на изгодна цена в супермаркет Дъбника.

Видяхме и олио „Ралица“ на фабриката в с. Доктор Йосифово. Първокласното олио е на цена от 2.49 лв. През следващите седмици до Коледа от супермаркет Дъбника предлагат още атрактивни цени : мандарини -1.69лв, банани – 1.99лв, домат на 1,89лв и други  промоции на хранителни стоки.  


сн.1


2020-12-16 10:44:45