COVID-19 удари и врачанският театър

COVID-19 удари и врачанският театър

Част от персонала на Драматично-кукления театър във Враца е заразен с COVID-19. Двама човека от администрацията и един от творческия състав са заразени с опасния вирус. По този повод всички представления до края на месец октомври се отменят. Това съобщи шефът на храма на Мелпомена Веселин Мезеклиев.

„Уважаеми зрители, представленията на Драматично-куклен театър Враца планирани за месец октомри се отлагат. Закупените билети можете да презаверите за месец ноември или да получите обратно парите си до 31 октомври. Касата на театъра работи всеки ден от 14,30 до 19,30 ч. Съжаляваме за причиненото неудобство, но двма души от администрацията и един от творческия състав имат положителен резултат от PCR-теста. Още един член на трупата е карантиниран, тъй като в семейството му има позитивен резултат към заболяването. Всички сцени  и помещения на територията на врачанския театър са дезинфекцирани. Всички колеги и служители са информирани и при симптоми, сходни с тези на корона-вируса, веднага ще търсят съдействие при личните  си лекари.

Очаквайте нова премиера в първата десетдневка на ноември, която надяваме се, да играем в нормални условия.”, заяви Веселин Мезеклиев.
2020-10-20 13:30:24