Татко стана братът на убитата Андреа от Галиче

Татко стана братът на убитата Андреа от Галиче

Татко на момченце стана братът на убитата по зверски начин абитуриентка Андреа от врачанското с. Галиче. Новината за раждането на бебето съобщи гордият баща Румен в социалната мрежа. С прочувствени думи той благодари на любимата си жена Маргарита, че го е дарила със син. Малкият се появил на бял свят с тегло от 3,650 кг, посочва развълнуваният татко. Младите родители наричат сина си Андриан, което според близки до семейството е почит към паметта на неговата убита леля. Освен това с избора на име за новороденото си бебе майка му и татко му уважили и неговия дядо Асен, чиято първа буква ще носи внукът му Андриан.

Момченцето се ражда само ден след като по скандален начин делото срещу убиеца на Андреа - непълнолетния циганин Аксел Олеков, бе отложено. Малко преди да се разбере, че процесът няма да тръгне, бащата на Андреа – Асен, сподели, че девет месеца след нещастието, споделяло семейството им, братът на Андреа още е на хапчета.
"Синът ми чака бебе, но не може да бъде напълно щастлив дори от този факт", каза покрусеният от мъка по отнетата си от ръката на убиец дъщеря Асен.
"След всичко лошо отново щастие в моя дом", написа щастливият дядо Асен часове след раждането на бебето.

Малкият Андриан и майка му са добре и само три дни след раждането са изписани от болницата. Бебето е посрещнато от родата като истински принц с много любов и цветя. По всичко личи, че младите родители още отсега ще възпитават в сина си Андриан с вкус към красивия и естетичен дрескод. При първото си представяне пред роднините новороденото е облечено с елегантен бебешки бял костюм с елек, гарниран със сребристи копчета, и папийонка.

Появата на малкия Андриан събра стотици пожелания за здраве, обич и щастие от приятели на семейството, които неотлъчно бяха до тях след загубата на Андреа и продължиха да ги подкрепят по време на протестите за най-тежко наказание на убиеца.


1


2020-10-19 13:02:09