Пуснаха парното във Враца

Пуснаха парното във Враца

От дружеството ще пуснат отоплението на всеки, който заяви предварително желанието си

 

„Предвид застудяването, което вече започна, през миналата седмица получихме първата молба от етажна собственост за ранно пускане на централното отопление. Тя беше попълнена по надлежния ред и в протокола се бяха подписали всички живущи. Вече удовлетворихме молбата!“ – обяви инж. Михайлов- изп. директор на "Топлофикация Враца".

Инж. Михайлов заяви, че заявката за включване на отоплението с единодушие от цяла сграда е поредното доказателство, че врачани предпочитат да използват услугите на топлофикация пред останалите алтернативи за отопление.

„Предсрочното въвеждане на абонатна станция в режим на отопление е нагледен пример за доверието към нашето дружество от страна на нашите съграждани. Това е начинът да ни покажат, че оценяват положително предоставяната от нас модерна, качествена, екологична, достъпна и сравнително евтина услуга до техните домове.“ – обяви инж. Михайлов от Топлофикация Враца.

Инж. Михайлов информира, че през миналата седмица е стартирала подготовката на топлоизточниците в дружеството за предстоящия отоплителен сезон, който се очаква да стартира до няколко седмици.

„Извършихме преглед и профилактика на основните и спомагателни съоръжения в ТЕЦ Градска и ОЦ Младост. Тези мероприятия ще гарантират качественото топлоподаване към нашите клиенти в отоплителния сезон.“ – заяви инж. Михайлов.
2020-10-19 09:54:13