Първо място и купа за СК „Спартак-Враца“ в Перник

Първо място и купа за СК „Спартак- Враца“

Отборът по стрелба на СК „Спартак-Враца“ при ОД на МВР-Враца взе участие  в деветия традиционен Републикански турнир по стрелба с пистолет „КРАКРА - ПЕРНИК“, който се проведе от 14 до 16 в Перник. Турнирът се провежда в чест на празника на града „Свети Иван Рилски“ и е организиран от Спортна Асоциация - МВР, Стрелкова Асоциация - МВР, ЦСПБ при АМВР и ОДМВР - Перник. В  турнира взеха участие 16 отбора и общо 90 състезатели -  служители на МВР.

На откриването присъства областния управител на Перник Емил Костадинов и открит от директора на ОДМВР-Перник ст. комисар Димитър Попов. За начало на събитието домакините бяха подготвили музикална програма - народни танци и ефектно шоу на коне.

Мъжкият отбор на СК „Спартак-Враца“ в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Емануил Павлов спечелиха купата за първо място в отборната надпревара при мъжете. В отборната надпревара при жените отбора ни в състав Катя Василева и Габриела Гигова заеха трето място. В индивидуалната надпревара, Ивайло Флоров  зае трето място.

В комплексното класиране отбора на ОД на МВР е на първото място.

 

 


1
2
3
4
5
6


2020-10-18 15:03:48