КСУДС Роман с купа за комплексен победител

КСУДС Роман с купа за комплексен победител

Купата за комплексен победител на 33-тия държавен шампионат за деца и младежи в риск „Спортът-достъпен за всички деца“ отново грабна отборът на КСУДС-Роман.

Шампионатът беше организиран от БСФДМР и се проведе  на 29 и 30.09.20г. в комплекс „Спортна София 2000“ в столицата. В него взеха участие деца и младежи от спортни клубове и социални услуги и институции от цялата страна.

С активното си участие във всички спортове и завоюваните златни и сребърни медали в дисциплините лека атлетика, тенис на маса, баскетбол момчета, бадминтон и таекуондо, възпитаниците на КСУДС-Роман, водени от ръководителя си Теодор Петков, за пореден път са безспорните победители в този национален турнир. Освен честта отново да вдигнат Купата за комплексен победител и да се окичат с медали, децата получиха лични подаръци, награди и поздравленията на организаторите, съперници и поддръжници.

Екипът и Ивет Симеонова – директор на КСУДС-Роман благодарят за достойното представяне на своите възпитаници и им пожелават нови изяви и успехи!
2020-10-01 08:34:19