Мая Манолова: Бойко Борисов изпусна кормилото

Мая Манолова: Бойко Борисов изпусна кормилото

Премиерът Бойко Борисов изпусна кормилото, както за кризата Covid-19, така и икономическата. От страна с най-малко инфектирани България вече се нарежда на 5 място в Европа по брой заболели. След нас вече е Италия. Това обяви във Враца председателят на политическия проект „Изправи се! БГ“ Мая Манолова.

Според нея данните от статистиката сочат, че останалите без работа заради коронавируса българи са близо 12 хиляди човека.

„През есента Бойко Борисов го чакат гладни бунтове на хора, останали без работа и без възможност да издържат семействата си. Премиерът отчаяно се опитва да задържи властта, за да разпредели парите от ЕС, които ще дойдат за възстановяване от кризата“, обяви още Манолова. Тя каза, че управляващите сериозно се замислят над възможността да удължат мандата на настоящото народно събрание, което е прецедент не само в нашата, но и в световната история.

Според нея политическият модел на сегашния премиер Борисов е изчерпан и той със сигурност няма да е министър-председател след изборите.

 
2020-07-01 15:42:37