Ботев Враца награди най-добрите през годината

Ботев Враца награди най-добрите през годината

Най-добрите футболисти на Ботев /Враца/ през 2019 година бяха наградени  на специална церемония. Номер 1 в класацията е вратарят Красимир Костов, следван от Валери Домовчийски и Петър Атанасов.

Топ 3 на Академия Ботев включва: Радослав Георгиев, вратарят Христо Георгиев и стрелецът Боби Боянов. Отличени бяха и 12 таланти от школата на врачанския клуб – Александър Добчев, Валентин Цветомиров, Денис Милетиев, Денис Русинов, Деян Танчев, Иван Иванов, Людмил Йотов, Мирослав Маринов, Митко Панов, Николай Константинов, Паоло Ценов и Тодор Цонев.

"Тези награди не са от клуба, а от феновете. Те са ви оценили, дано догодина бъдете оценявани по победите. В тази зала има повече хора, отколкото на последния мач на Ботев във Враца. На момчетата им е нужна подкрепа в този момент, когато шансът и късметът им обръщат гръб. Вие сте 12-ия играч, не го забравяйте. Независимо, че футболистите не са от Враца, те страдат и милеят за клуба, гарантирам го! Със зимната селекция, която ще направим, отборът ще се върне на победния път", каза при награждаването кметът Калин Каменов, който е и председател на УС на клуба.
2019-12-17 11:23:05