Ambra Beauty Studio-новото място на красотата във Враца

Ambra Studio-новото място на красотата във Враца

На 13 декември официално отвори врати най-новото студио за красота във Враца- AMBRA BEAUTY STUDIO. То е поредната сбъдната мечта на коафьора Мария Томова. Лентата на новото място на красотата прерязаха собственичката и партньорите и- Весела Танчева и Александър Иванов от Best Brands.

Тя поема предизвикателството да създаде собствено студио след 15-годишен опит. Първоначално приема прическите за хоби и ги прави на приятелки, но през 2004 г. завършва професионален курс при стилист Капанов. Почти десет години работи фризьорство и грим в студио под наем, след което закономерно решава да създаде AMBRA BEAUTY STUDIO.

"Предлаганите услуги от мен са както фризьорски- официални булчински и бални прически, подстрижки, възстановяващи терапии за коса, балеажи, боядисване. Също така се занимавам и с професионален грим с марки като Guerlain, Dior, Estee Lauder, Kryolan.

За мен е от изключително значение да предложа на клиентите си продукти и услуги от най-високо ниво и качество, с впечатляващи резултати, а именно с марките Alterna, Kydra, Cactus, Olaplex", споделя Мария Томова.

Десетки приятели, партньори и клиенти уважиха официалното откриване, което съвпадна с рождения ден на Мария. Стилен коктейл и подарък за всяка дама бе приготвила тя, а гостите и поднесоха красиви цветя и подаръци. Кулминация на вечерта бе стилната торта, изработена лично от коафьорката, брандирана с логото на студиото.

AMBRA BEAUTY STUDIO предлага ръчно изработени бижута с кристални елементи SWAROVSKI и френската марка парфюми YODEYMA.

Стилното като дизайн студио се намира на ул. "Кръстьо Българията" 54 срещу училище "Христо Ботев". То работи с предварително записване. Повече за него можете да намерите в страниците му в социалните мрежи: INSTAGRAM ambrahairstudio Facebook @ambrabeautymaria.
2019-12-17 09:08:47