Събират пари за сираци от Борован

Събират пари за сираци от Борован

Коледен базар „Чудесата на Коледа“ ще бъде подреден в Борован. Инициатива на кмета на община Борован – инж. Десислава Тодорова съвместно с децата от ЦНСТ Борован, училищата и детските градини на територията на община Борован и ЦПЛР „Маша Белмустакова“. Събитието е част от коледно-новогодишната програма на община Борован. Събраните средства ще помогнат за закупуване на уреди необходими за ежедневието на  децата от ЦНСТ.

Идеята е на кмета на община Борован инж. Десислава Тодорова. Целта е заедно с децата от ЦНСТ Борован и преподаватели и ученици от училищата и детските градини от община Борован да бъдат изработени коледни чудеса: сувенири, картички, играчки, коледни украси, сурвачки и всякакви коледни чудесии, които децата ще изложат в Коледния базар. Със събраните средства ще бъдат закупени уреди необходими на децата за ежедневието им в ЦНСТ Борован. На Коледния базар са поканени областният управител Малина Николова, депутати от област Враца, министри.

Купувайки сувенир от базара Вие ще направите щастливи деца в неравностойно положение и такива, останали без родителска ласка, помагайки с Вашата покупката да се осъществи една мечта; хората, които са ги изработили с много любов с цел да дарят усмивка; любимите хора, за които са предназначени подаръчета, носещи обич и много детска радост.
2019-12-05 15:38:55