СУ „Васил Кънчов“ отбеляза патронния си празник

СУ „Васил Кънчов“ отбеляза патронния си празник

С богата музикално-художествена програма бе отбелязана 82-та годишнина от освещаването на сградата на СУ „Васил Кънчов“. Официален гост на празника бе градоначалникът Калин Каменов, който призова учениците да не се отказват пред трудностите.

„Патронът на вашето училище е личност, която е посветила голяма част от живота си, в името на родния си град. Това е човек, който е бил пример и модел за подражание. Днес, ние трябва да продължим неговото дело и да помагаме за развитието на Враца. Затова, имайте своя мечта, отстоявайте позициите си и я превърнете в реалност. Бъдете пример за вашите връстници, подкрепяйте се и никога не се отказвайте от поставените си цели. Честит празник!“ – каза кметът Калин Каменов на присъстващите.

Поздрав към педагогическия колектив и отличи изявените ученици поднесе и директорът на учебното заведение Димитър Марков.

Тържественият концерт продължи с изпълнения на талантливите възпитаници на СУ „Васил Кънчов“ и с програма от участниците по проект Еразъм, които са гости на учебното заведение.


1
2


2019-12-05 13:32:18