Отличиха 21 спортни ветерани във Враца

Отличиха 21 спортни ветерани във Враца

За 16 път на специална церемония бяха отличени спортни ветерани във Враца. 21 личности с принос към развитието на спорта получиха плакети и подаръци. Сред тях са футболистът Димитър Ефремов, стрелецът Анатоли Вътковски, директорът на несъществуващият вече спортен диспансер д-р Монка Николова, ръководителите на спортни дружества Петър Топалов, Иван Иванов и Огнемир Митев, заместник-директорът на спортното училище Камелия Георгиева, лекоатлетът Сергей Стаменов, шахматистът Красимир Бочев и хандбалистът и четвърти мандат кмет на Згориград Асен Петров и др.

Плакет и парична премия от спонсор на церемонията получи Юлиян Георгиев за международните си успехи в състезанията за ветерани и приноса си като треньор в националните отбори за развитието на врачанската борба.

За отразяването на спортните успехи на Враца наградиха получиха колегите Георги Петров и Георги Александров.

Сред отличените бяха още Явор Хайтов, адвокат Анатоли Тонов, строителят Митко Димитров, Николай Коцев и Христо Николов.

Водещ на вълнуващото събитие бе з.м.с. Росица Стаменова, а плакетите на заслужилите спортни деятели връчиха Георги Асенов, Илия Здравков, експертът в Министерството на младежта и спорта за Северозападна България Мария Георгиева,  председателят и зам.-председателят на комисията по спорта в ОбС Враца Ангел Иванов и Момчил Калистратов.

 


сн.1
сн.2
сн.3
сн.4


2019-12-01 09:50:13