Дома на техниката награди инженер и учител на 2019 г.

Дома на техниката награди инженер и учител на 2019 г.

Инж. Илияна Златарска е носител на званието инженер на 2019 г. в традиционната класация на Дома на науката и техниката във Враца. Тя получи плакет и парична премия от 100 лв. "Изключително съм развълнувана от признанието ви. Благодаря ви, че оценихте моята 50-годишна работа и работа по стотици обекти във Враца- моят град, който обичам и искам да пребъде", заяви инж. Златарска при награждаването.

Секретарят на ДНТ инж. Светлин Вутов връчи наградата учител на 2019 г. на преподавателя по физика и астрономия от ППМГ "Акад. Иван Ценов" Марияна Ганчева, чийто ученици са носители на много награди от национални състезания. "Благодарение на тази награда стават видими усилията ни с талантливите деца, които обичат науката и техниката ", заяви наградената.

С книги по случай Деня на будителите бяха отличени още доц. д-р Нарцис Торбов, актьорът Емил Пеняшки, читалище "Развитие" за неговия юбилей, инж. Росен Дудушки, инж. Благой Димитров, инж. Димитър Петров, Кети Ванкова, директорът на Бюрото по труда Маргарита Ангелова, Мая Йорданова и Мая Генкова.
2019-11-06 08:02:26