Силна листа от кандидати за съветници предлага Земеделски народен съюз във Враца

Силна листа от кандидати за съветници предлага Земеделски народен съюз във Враца

Земеделски народен съюз, който е под №33 в интегралната бюлетина, има листа от 20 кандидати за общински съветници във Враца. Вижте кои се борят за доверието ви:

Водач на листата е Диляна Давидкова – Висшето си образование завършва със специалност „публична администрация“. Има дългогодишен управленски опит в сферата на информационните и комуникационни технологии и опит в работата с общински и държавни структури. Настоящ общински съветник. Ще работи за подобряване на административното обслужване на  гражданите и за контрол  при изразходването на финансовите средства.

Мария Петрова – висшето си образование завършва със специалност счетоводство и контрол. Земеделски производител. Омъжена, има едно дете. Настоящ общински съветник. Ще работи за развитие и подпомагане на земеделието в Общината.

Огнян Огнянов – Висшето си образование завършва в минно-геоложкия университет в град София. Работи като минен инженер в „Холсим България“ АД. Баща на двама малки близнака. Настоящ общински съветник. Ще работи за подобряване на условията за привличане на инвеститори в областта на индустрията.

Д-р Иван Торбов – специалист, ортопед – травматолог . Баща на две деца. Ще работи за подобряване на здравеопазването и медицинските грижи в града и в малките населени места. Поставя си амбициозната цел да създаде школа за обучение и развитие на млади лекари.

Георги Александров – журналист. Той казва:„В живота съм си избрал ролята аз да задавам въпроса "защо?”, който е най-гениалният въпрос в журналистиката. Сега искам да бъде избран за общински съветник, защото преди повече от 20 години избрах този град да бъде дом за децата ми и ми е омръзна да чакам да се случат нещата във Враца, искам да бъда полезен!“

Венцислав Тотев – завършва „Връзки с обществеността“ в НБУ. Иска да бъде общински съветник и ще засади 400 дървета около пречиствателната станция за 4 години. Ще работи за чистотата на града, като организира еко инициативи за намаляване употребата на продукти за еднократна употреба. Ще помага на младите хора, като организира безплатни лекции за обучение на бъдещи и настоящи родители.

 

Иван Димитров – или както всички го наричат Иван Алармата. Специалист с богат опит в автомобилната  електроника и съвременните технологични решения. Неговата цел е всички да се обединим, за да живеем в една по-красива Враца!

Инж.о.р. Нанко Рачев – офицер от резерва на Българската армия, регионален директор във „ВИП Секюрити“. Той ще работи по въпросите, които се отнасят към сигурността и безопасността в Общината. Ще задава Вашите въпроси. Ще търси правилните решения и ще ви информира за предприетите мерки, за да бъде „Враца-дом за нашите деца!“

Славейко Найденов – по професия технолог. Приоритет за него ще бъде развиване на спорт и туризъм и подобряване на живота на хората в селата от Общината.

О.з.полк. Георги Асенов – юрист, уважаван общественик, почетен служител на МВР, почетен гражданин на Враца, носител на сребърна значка на Съюза на юристите в България, председател на Сдружението на спортните клубове във Враца.

Милица Петкова – Завършва „Публична администрация“ и работи в сферата на социалните дейности. Ще работи за утвърждаване и подобряване на социалните услуги, за достоен живот на хората в неравностойно социално положение и на децата лишени от родителска грижа.

Венелин Петров – завършил е Международни икономически отношения. Управлява собствен бизнес. Ще работи за създаване на възможности за развитие и устойчивост на малкия и среден бизнес. Настоящ общински съветник.

Мишо Вълков – икономист, одитор. Богат професионален опит в сферата на счетоводството, правото и контрола. Един мандат общински съветник. 10 години директор в Националния Осигурителен Институт. Ще работи за контрол на действията на общинската администрация и подпомагане на младите семейства и възрастните хора.

Пламен Първанов – икономист. Частен предприемач. Ще работи за подобряване на условията на малкия и среден бизнес в условията на пазарна икономика.

Инж. Мирослав Николов – строителен инженер. С 19 години професионален опит в осъществяване на контрол в строителството. Ще работи за контрол и законност в областта на строителството, за достъпна градска среда.

Илинка Андрова – главен счетоводител. Ще работи за контрол при изразходване на публичните средства и подобряване на обслужването на гражданите. 

Генади Христов – геодезист. Кмет на с. Веслец. Той знае добре  проблемите на малките населени места и има волята да работи за подобряване на живота на село.

Петър Петров – по професия геодезист. Иска вашето доверие, защото гражданите трябва да бъдат част от решенията за Враца.

Йордан Манчев – Завършил е НСА с профил лека атлетика. Работил е като треньор. В момента е регионален мениджър във финансова компания. Ще работи за развитие на спорта за деца и младежи.

Теменужка Илиева – секретар на кметството в с. Власатица. Ще се бори за вашето доверие, защото знае какви са проблемите на младите семейства, които са избрали да живеят във Враца и да оглеждат и възпитават децата си тук.

 

Тя вярва че ВРАЦА МОЖЕ ДА БЪДЕ ДОМ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА!

 

 

Земеделски народен съюз издига кандидатурата на Океан Тодоров за кмет на с. Згориград. Океан Тодоров  е бил кмет на селото от 1989 г. до 1995 г. За това време той е показал своите амбиции и възможности за добро управление и готовност за решаване на проблемите, които стоят пред жителите на Згориград. Той ще се бори за вашето доверие, като предлага конкретни мерки за подобряване живота в селото.

За кмет на с. Баница Земеделски народен съюз отново издига кандидатурата на Любен Нинов. През годините който и да се изправи срещу неговата кандидатура не може да го победи. Гласувайки доверието си, вие гласувате за кмета, който има опит и хората го обичат.

За Земеделски народен съюз гласувайте с №33!

Купуването и продаването на гласове са престъпления.


сн.1


2019-10-22 13:08:03