Врачанин ще играе в Манчестър Сити

Врачанин ще играе в Манчестър Сити

Един от най-добрите футболисти на България Мартин Петров, ще има честта отново да играе за английския шампион Манчестър Сити. "Свръхзвуковият" нападател от Враца е поканен от бившия капитан на "гражданите" Венсан Компани да вземе участие в бенефиса му.

Бившият национал на България, който игра две години заедно с Компани в Манчестър, ще попадне в отбора на "Легендите на Сити", в чиито редици ще бъдат още Джо Харт, Джолиан Лескът, Майка Ричардс, Пабло Сабалета, Уейн Бридж, Гарет Бари, Найджъл де Йонг, Самир Насри, Шон-Райт Филипс, Стивън Айрлънд, Крейг Белъми и Марио Балотели. Настоящите звезди на "гражданите" - Серхио Агуеро и Давид Силва, също ще се включат в мача.

В Идеалния отбор на Висшата лига пък, който ще се изправи срещу Легендите на Сити, ще влязат голяма част от градските съперници на Венсан през всичките 11 години - Едвин ван дер Сар, Гари Невил, Фил Невил, Джон О’Шей, Уес Браун, Пол Скоулс, Ники Бът, Майкъл Карик, Райън Гигс и Робин ван Перси. В следващите дни се очаква и други бивши и настоящи звезди на световния футбол да потвърдят участието си в бенефиса на Компани.
2019-09-02 11:09:13