Дариха телевизор на пенсионерски клуб

Дариха телевизор на пенсионерски клуб

Благороден жест направиха общинските съветници във Враца Владислава Лакова и Георги Генов. Те подариха модерен телевизор на пенсионерския клуб "Здравец" в с. Бистрец. Актът за дарение получи председателят Сводобка Алексиева, която благодари от името на всичките 102 членове, които се събират в новоизградения през тази година клуб. "Вие сте единствените, които идвате на нашите събирания, срещате се с нас и се отзовавате на нашите нужди, за което ви благодарим", заяви тя.

"Ние сме идвали при вас много пъти и сме разговаряли за проблемите и нуждите ви. Смятаме, че като хора сме длъжни да подпомагаме хората от вашата възраст и да ви засвидетелстваме уважение и внимание. Когато се видяхме в новия клуб, вие ни казахте, че имат нужда от телевизор и ние решихме да ви зарадваме. Като общински съветници преди месец гласувахме за отпускане на допълнителни средства за ремонт на пътя до Бистрец. Питайте, настоявайте и изисквайте към всичките общински съветници, защото ние сме вашите представители, а средствата на общината са на нейните граждани", заяви общинският съветник Владислава Лакова.

"Със здраве си ползвайте новата придобивка в новия клуб и нека той да бъде все по-добре обзаведен и да се чувствате добре в него", пожела на членовете му Георги Генов.

На чаша кафе и сладки се състоя ползотворен разговор за проблемите на квартал Бистрец. За детската градина и образованието на децата в дискусията се включи и учителя Мария Димитрова- част от екипа на съветниците. Ремонтиране на улиците, прокарване на вода до гробищния парк, купуване на климатик за отопление на клуба през зимата и как са изразходени парите на местното ТКЗС поискаха да разберат присъстващите на срещата.
2019-08-12 10:47:59