Съветник даде строители на прокурор

Съветник даде строители на прокурор

Сигнал за извършвани нередности със строежа на спортната зала при СУ „Христо Ботев” подаде преди минути във врачанската прокуратура общинският съветник и областен лидер на ДПС Борислав Банчев.

„Радвам се, че с кмета Калин Каменов започваме да създаваме един добър екип, който да работи за благото на врачани. На няколко заседания на Общинския съвет задавах въпроси на градоначалника какво става с този обект и получавах един и същи отговор – всичко върви в срок. Не знам какво предизвика Каменов да прекрати договора със строителя. Аз за себе си съм сигурен, че има нещо нередно щом кмета прекрати договора със строителя.”, категоричен бе Борислав Банчев.

Припомняме, че първата копка на спортната зала в двора на СУ "Христо Ботев" беше направена на 31 май м.г. Обектът се реализира по проект „Реконструкция, ремонт и внедряване на мерки за енергийна ефективност на образователни институции“ по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020. Средствата, които ще бъдат инвестирани са в размер на 1 815 180 лв. Модерната сграда трябва да разполага с две игрища – за официални срещи и помощно игрище. Общият капацитет на трибуните е за 346 посетители.


1
2


2019-07-23 16:03:11