Галерия "Арт кармин" стана на една година

Галерия

Вчера в галерия "Арт кармин" във Враца бе открита обща изложба "Пролетен арт релакс".

Тя е по повод първия рожден ден на културното средище. "Благодаря ви, че сме заедно и ни подкрепяте", обърна се към гостите собственикът на "Арт кармин" Надя Донкинска.

"В тази изложба са включени 235 творби, основно на нашите любими художници от Враца, Монтана и Видин и на творци от Плевен и София. С нея искахме да представим тематичното богатство и стилово многообразие на творците от Северозапада, така че всеки да може да си избере картина, която му въздейства- живопис, икони, масло, смесена техника и даже пластики, малки скулптури и бижута. Благодаря на Диана Върганова за новото и модерно LЕD-осветление на галерията.

Друга новост е, че "Арт кармин" вече е част от глобалната мрежа с новия ни сайт и страници в социалните мрежи, за да може ценителите от целия свят да се докоснат до вашето изкуство, скъпи художници", сподели Надя Донкинска.

Събитието уважиха известни творци като Красимир Кръстев, Тодор Митов, приятели и почитатели на изкуството. Много цветя получи галеристката по повод рождения ден, а вечерта завърши на чаша вино сред красивите произведения на художниците.

 
2019-05-17 09:51:30