Ремонтират основно волейболната зала

Ремонтират основно волейболната зала

Основен ремонт ще бъде извършен на волейболната зала в спортния комплекс „Христо Ботев” във Враца. Кой обаче ще извърши строителните дейности ще стане ясно след финализирането на обявената от кметския екип обществена поръчка. В ремонта ще бъде налят около един милион лева. Средствата бяха отпуснати в края на миналата година с министерско постановление.

Изпълнителят на поръчката ще проектира и извърши основен ремонт на волейболната зала, чиято площ е 865 квадратни метра. Освен това ще изгради и пристройка към нея. В нея ще се помещават съблекалня, бани и тоалетни. Новата застроена площ ще е максимум хиляда и 200 квадратни метра и трябва да се проектира така, че да осигури трибуни за двете игрища. Седящите места на тях ще са около 200. Ще се проектира и изграждане на външни връзки за ВиК и локално отопление. В условията е записано и соларни панели за топла вода, но е уточнена “при необходимост“. В самото хале ще се подменят всички инсталации - електрическа, осветителна, дограми и настилки. В залата ще има озвучаване.

Подадените оферти от кандидатите е планувано да се отворят на 29 март. Фиксираният срок за изпълнение на дейностите не трябва да е по- дълъг от 225 календарни дни.

 
2019-03-12 15:10:16