Дете е с комоцио след катастрофа

Дете е с комоцио след катастрофа

4-годишно момиче е с комоцио след катастрофа край Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът станал на 5 -ти март около 20 часа на пътя между градовете Монтана и с. Горно Церовене. Удрят се движещият се в посока от гр. Монтана към с. Горно Церовене, лек автомобил "Фолксваген Поло" с монтанска регистрация, управляван от 24-годишна жена водач и идващия от насрещната посока лек автомобил "Мерцедес" с врачанска регистрация, управляван от 19-годишен водач.

В резултат на настъпилото пътно-транспортно произшествие в хирургично отделение на МБАЛ - Монтана без опасност за живота са настанени водачът на мерцедеса с политравма и 4-годишна пътничка от фолксвагена, с комоцио. Водачите са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, като пробите са отрицателни. Причините за възникналата катастрофа са в процес на изясняване.

На място е извършен оглед от дежурна оперативна група на РУ Монтана и екип на сектор „Пътна полиция“ при ОД МВР Монтана. По случая е образувано досъдебно производство.
2019-03-06 14:26:51