Вижте чий е намереният труп край Враца

Вижте чий е намереният труп край Враца

Тялото на бивш затворник е намерено напълно изгоряло в лек автомобил „Опел Астра” в местността „Лиляшка могила” край Враца. В превозното средство е бил Тони Банин. До него е имало и 5-литрова туба с бензин. Това разбра от свои достоверни източници „Враца днес”. На ужасяващата гледка са се натъкнали хора от „Лиляшка могила”. Те веднага са подали сигнал на тел. 112. На мястото веднага е пристигнал полицейски и лекарски екип, които са извършили цялостен оглед на местопроизшествието.

57-годишният мъж е родом от Враца. Той е лежал в затвора заради кражби. Излизайки от зандана обаче продължил с обирите. До момента от него са пропищяли стотици обитатели на „Лиляшка могила”. Тони Банин е живял в постройка с приятелката си Сара. Поради липса на пари те често взимали от близкия магазин хранителни продукти и цигари на вересия.

На този етап няма яснота каква е причината за възникналия силен пожар в колата, при който е изгорял е Банин. Врачанската полиция продължава работата по случая.

Припомняме, че снощи в полицията е подаден сигнал за горящ „Опел Астра”. Огнените пламъци са потушени от огнеборците. В изгорялата кола е намерен е труп на 57-годишен мъж.


1


2019-02-04 11:51:49