Над 120 земеделци събра семинар на „Генерал Агрохимикали“ във Вършец

Над 120 земеделци събра семинар на „Генерал Агрохимикали“ във Вършец

За дванадесета поредна година врачанската компания „Генерал Агрохимикали“ събра във Вършец своите партньори и клиенти. В навечерието на кампанията по сеитба на пролетниците и изправени пред предизвикателствата с есенниците,над 120 земеделски производители се събраха на семинар в спа хотел „Ата“. Двудневният форум включва 13 презентации на водещи световни компании и български производители на семена, препарати и торове.

Водещата фирма в Северозапада за търговия със семена и препарати за растителна защита „Генерал Агрохимикали” остана вярна на традицията да представи новостите в кампания 2019 г. на динамично развиващия се агробизнес. Земеделски производители от областите Враца, Видин, Монтана и Плевен и даже от София, които са дългогодишни клиенти на „Генерал Агрохикали” ООД и закупуват от фирмата необходимите им продукти за успешно земеделие уважиха проявата.

„Приятно ми е да ви приветствам с добре дошли на традиционния ни семинар преди пролетната кампания. Вече 25 години „Генерал Агрохимикали” се развива благодарение на партньорството си с водещите фирми и вашето доверие. Надяваме се, че нашият форум се утвърди като полезен и ефективен, като място, където обменяме идеи и виждания и обсъждаме проблемите на полето с водещи специалисти от компаниите“, заяви собственикът Младен Цолов.

Той представи екипа на компанията: изп.директор Жана Цолова, Валя Симеонова, Катя Петрова, Яне Нековски, Ивелин Божинов и Кристина Каменова.

В понеделник свои презентации за новостите през 2019 г. направиха BASF, ДЕКАЛБ, BAYER, Еуралис, KWS, българският производител на торове Екофол /Търговище/ и обединеният гигант KORTEVA Pioneer Duppont. Вечерта завърши с коктейл и много настроение с фолк-дивата Бриана. Днес семинарът продължава с още 6 презентации.

Всичко за проявата очаквайте в новия брой на в. „Северозапад днес“ от петък.


сн.1
сн.2
сн.3
сн.4
сн.5
сн.6
сн.7


2019-01-29 08:16:08