Децата на Враца с Коледни концерти

Децата на Враца с Коледни концерти

Три поредни вечери децата на Враца ще изнесат коледни концерти, част от празничната програма на Община Враца. Проявите ще се проведат от 17 декември до 19 декември /включително/, от 16:30 ч., в Градската концертна зала.

В първия ден ще се изявят възпитаниците от детските градини „Европейчета“, „Единство Творчество Красота“, „Звънче“, „Звездица“, „Славейче“ и „Българче“, а от училищата ще се представи „Св. Софроний Врачански“. На сцената във втория празничен ден ще видим малчуганите от детските градини „Щастливо детство“, „Дъга“, „Вълшебница“, „Слънце“, „Радост“ и децата от Начално училище „Иванчо Младенов“.

Празничната програма ще завърши с концерт, в който ще се включат талантите от детските градини „Зора“, „Знаме на мира“и „Детски свят“, както и възпитаниците от училищата „Козма Тричков“, „Никола Войводов“, „Отец Паисий“, „Васил Кънчов“ и „Васил Левски“.

Малките артисти ще ни зарадват с много песни, стихчета и коледарски наричания, а за всички участници в концертите Община Враца е подготвила шоколадови изненади.
2018-12-17 15:16:46