27 възпитаници на Адванс със сертификати от Кеймбридж

27 възпитаници на Адванс със сертификати от Кеймбридж

27 възпитаници на школата за чуждоезиково обучение "АДВАНС" във Враца получиха вчера сертификати на Кеймбридж. Специален гост на церемонията, която се състоя в голямата зала на РИМ, бе кметът Калин Каменов. Той връчи сертификат за успешно положения изпит на единадесетокласничката Мария, която е дете със специални образователни потребности.

Всичко за нейния успех можете да разберете на http://www.vratzadnes.com/page.php?n=19393373&SiteID=922.

Възпитаничката на СУ "Козма Тричков" и нейната преподавателка Невелина Първанова, както и майката и бабата на момичето Зорница и Жулиета бяха аплодирана от цялата зала за малкия й подвиг. "Мария може да служи за пример на всички и аз я поздравявам за нейната воля и силен дух. „Като кмет на града се гордея с твоето желание за успех, с усилията, които си положила и ще се постарая, да направим така, че твоят живот и този на други момичета и момчета, които имат затруднения, да бъде по-лек.“, каза още Каменов.

Кеймбридж сертификатите на останалите успешно положили изпита възпитаници на АДВАНС бяха връчени от Севдие Реджеб- представител на BRITANICA Exams, която подчерта високите резултати и отличната подготовка на учениците от врачанската школа. Нейният управител Надежда Бенинска връчи грамотите на победителите в обявения от школата патриотичен конкурс- Мария Вълова и Калоян Борисов, който ще се обучават безплатно през новата учебна година.

"Това е един невероятен успех за нашата школа. Отличното представяне на всички на един от най-трудните изпити, които въобше съществуват и затрогващият успех на Мария ни дават още един повод за гордост. Искам да благодаря на децата за положените сериозни усилия, на родителите, които ги подкрепят и на нашите перфектни преподаватели, защото този успех е на всички. Другата добра новина за школата е, че от тази учебна година откриваме филиал в Мездра, където ще могат да се обучават амбициозните ученици от града", заяви управителят на "АДВАНС" Надежда Бенинска.

 


сн.1
сн.2
сн.3
сн.4
сн.5


2018-09-21 08:15:57