Математическата посреща с обновена база

Математическата посреща с обновена база

С напълно обновена база посрещна своите 933 ученици ППМГ „Акад. Иван Ценов“-Враца. За последен път директорът Татяна Василева удари стария училищен звънец и плисна менчето с вода пред петдесет и двамата петокласници-изявени математици, тъй като от следващата година звънецът ще бъде електронен.

„Благодарение на инвестиционната програма на община Враца бяха реализирани мерки за енергийна ефективност- бяха подменени инсталациите и обновени всички класни стаи, за което благодарим на община Враца. Ремонтирана спортна зала и ново футболно игрище ни очакват до края на месеца. ППМГ вече е високотехнологично училище с два кабинета и четири класни стаи с модерни компютри и интерактивни дъски, за което благодарим на Министерството на образованието. Убедена съм, че всички вие заслужавате тези прекрасни условия и с упоритост и всеотдайност в клас ще защитите славата ни на най-добрите“, заяви в словото си директорът Татяна Василева.

Приветствия по повод първия учебен ден отправиха областният управител Малина Николова, кметът Калин Каменов и Гергана Василева от името на РУО-Враца.

С грамоти бяха наградени най-добрите ученици по всеки учебен предмет. Със специални плакети за цялостен принос в развитието на гимназията бяха отличени четирима учители, които вече са пенсионери. Рецитал, песни и изпълнения на ансамбъл „Радост“ бяха част от културната програма за откриването на новата учебна година. След това с китка здравец и питка бяха посрещнати за първия си учебен ден най-малките възпитаници на гимназията.  

 

 

 

 

 

 


сн.1
сн.2
сн.4
сн.5
сн.6
сн.6


2018-09-17 13:35:40