Уникален бус пристигна за юбилея на училища ЕВРОПА

Уникален бус пристигна за юбилей на училища ЕВРОПА

Уникален двуетажен бус пристигна на площад "Ботев" по повод 25-годишния юбилей на Училища ЕВРОПА. Английското возило е предназначено за туристически обиколки и е брандирано за юбилея на елитното езиково училище, което има 40 филиала в страната. Кметът Калин Каменов връчи едногодишна стипендия за обучение по английски език на третокласничката Димана Стойчева, възпитаничка на НУ „Иван Вазов“. Поводът за подаръка е 25-годишният юбилей на училища ЕВРОПА.

Калин Каменов приветства присъстващите и пожела на екипа много нови постижения в областта на езиковото обучение. „Владеенето на чужд език отваря нови хоризонти, създава по-добри перспективи и възможности. Пожелавам успешна житейска и професионална реализация на педагозите и възпитаниците на Училища „Европа“. Честит празник!“, каза още в приветственото слово кметът на Враца.

Истински празник на площада сътвориха възпитаниците на ЦПЛР „Център за работа с деца” със своите песни, модерни и народни танци. Особено интересно бе на малчуганите, които се качваха на втория етаж на туристическия автобус и се снимаха за спомен. Те получиха рекламни шапки и книгоразделители, както и програми за летни езикови ваканции на училища ЕВРОПА. За всички имаше и лакомства.


сн.1
сн. 2
сн. 3


2018-05-19 11:25:39