Ето какво ще е времето през Страстната седмица

Ето какво ще е времето през Страстната седмица

Утре сутрин ще бъде хладно, с минимални температури от 1 до 6 градуса. През деня бързо ще се затопли и максималните стойности ще бъдат от 15 до 20 градуса. В сряда и четвъртък ще бъде най-топло, с минимални температури от 3 до 9 градуса и дневни от 18 до 23 градуса. Облачността ще бъде незначителна, повече през втория ден, когато в крайните западни райони е възможно да превали и прегърми. В петък над западните райони ще бъде нестабилно и по-хладно. Ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. Температурите ще се понижат и ще бъдат от 8 до 15 градуса.

В източните райони ще има повече слънце, а валежите ще са на по-малко места. Дневните температури там ще са все още до 20, 22 градуса.

В събота и неделя атмосферата ще се стабилизира. В събота краткотрайни превалявания са възможни главно над планините на Южна България, а в неделя ще бъде почти сухо. В събота максималните температури ще достигнат 14 до 19 градуса , а в неделя ще се повишат още малко и ще бъдат от 16 до 21 градуса. Предимно сухо, с променлива облачност и дневни температури около 20 градуса ще остане времето и в понеделник.
2018-04-02 13:19:11