Кмет венча фен на Ботев /Вр/ на Свети Валентин

Кмет венча фен на Ботев /Вр/ на Свети Валентин

Планинският спасител  и един от лидерите на фенклуба на „Ботев” /Вр/ Мариян Иванов – Маркас мина под венчилото. Той се врече във вечна вярност на своята любима  Цветомира Михайлова. Преди час двойката каза заветното „да” в ритуалната зала на Община Враца. В сватбения ден до тях застанаха техните кумове и най-близки приятели Юлия и Милен Хлебарски.

Младото семейство бе венчано лично от врачанския градоначалник Калин Каменов. Той им пожела дълъг и щастлив семеен живот. Лично към Маркас той отправи пожелание да види любимия си отбор отново в "А" група. Кметът връчи на младото семейство „ключ на щастието“. 

След като си казаха заветното „Да“ пред присъстващите на церемонията, Маркас и Цвети, се отправиха към тържество със своите кумове, а голямото сватбено парти ще се състои в неделя.

39-годишният младоженец и 21-годишната булка са заедно от 2 години. Маркас взел решението да предложи брак на любимата си на 16 ноември по един от най-романтичните начини. Тогава с пръстен в ръка в средата на сцената на цирк „Колозеум“ във Враца, коленичил и поискал ръката на Цвети. Двамата взели решението, че най-подходящата дата, на която да се оженят, е 14 февруари – Денят на влюбените, точно в 14 часа.

Само след няколко месеца семейството ще се увеличи с още един член, тъй като Маркас и Цвети са в очакване на първата си рожба.

 


1
2
3
4
5


2018-02-14 15:19:41